Openingstijden

Woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur.
Ook kunt u bestellen voor thuis. Klik hier voor de mogelijkheden.

Besloten lunch/ontvangst, catering, borrel, buffet, BBQ, groepsarrangementen, vergaderingen? U kunt al vanaf 25 personen exclusief bij ons terecht buiten onze reguliere openingsdagen!
Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reserveren

Reserveren via onze website kan tot maximaal 14.00 uur voor de dezelfde dag. Wanneer u een reservering wilt plaatsen voor de dag zelf na 14.00 uur, kunt u bellen met 050 – 527 74 31.

Adresgegevens

Hereweg 42
9725AE, Groningen
Telefoon: 050 – 527 74 31

E: welkom@eetcafedestadstuin.nl
I: www.eetcafedestadstuin.nl
Insta: @eetcafedestadstuin

Huiselijk en ongedwongen eten in Groningen

Dit levendige en sfeervolle eetcafé dankt haar naam aan de royale beschutte binnentuin, waar u in de zomer heerlijk kunt borrelen en dineren.

Eetcafé de Stadstuin ligt vlakbij het centrum van Groningen op 2 minuten lopen van het Centraal Station en in de nabije omgeving van de Oosterpoort, de Stadsschouwburg en de Euroborg.

Persoonlijke benadering, een huiselijke en ongedwongen sfeer, gastvrijheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding zijn termen die ons op het lijf geschreven zijn. De Stadstuin is een gezellig eetcafé met kwalitatief maar betaalbaar eten. Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee en wij verrassen u graag met onze specials. De kaart kan worden omschreven als modern, gangbaar, uitgebreid en voor elk wat wils.

Ook voor groepen is Eetcafé de Stadstuin dé locatie om samen te komen. Bent u binnenkort jarig, heeft u een jubileum, bent u gepromoveerd, organiseert u een bedrijfsborrel of heeft u zomaar iets te vieren? Alles is mogelijk! Bij Eetcafé de Stadstuin kunt u zowel binnen als buiten in onze sfeervolle binnentuin genieten van een uitgebreid diner of buffet, BBQ, teamuitje, vergadering, borrel, lunch (ook zakelijk) en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt buiten onze openingstijden al vanaf 25 personen exclusief bij ons terecht!

Catering

Cateren is een vak. Sfeer, ambiance, hapjes en drankjes moeten perfect op elkaar afgestemd worden. Stadstuin Catering uit Groningen doet waar het goed in is: wij zorgen dat u én uw gast genieten van uw tijd samen. Of het nou gaat om een groot of klein gezelschap, hapjes voor een verjaardag of feestje, thuis, of op locatie; Stadstuin Catering ontzorgd graag!

Meer weten over onze partyservice, het bestellen van hapjes, aanleveringen, prijzen, (groeps-) arrangementen en meer? Vraag ons gerust  naar de mogelijkheden en diverse arrangementen.

Buiten onze openingstijden kunt u tevens besloten ontvangsten bij ons organiseren. Wij hopen van harte u regelmatig te mogen verwelkomen!

Kortom, kom langs en geniet bij Eetcafé de Stadstuin in Groningen!

Hereweg 42 - 9725AE, Groningen - Telefoon: 050 – 527 74 31