Over Alex, Marije en hoe het allemaal is begonnen

Na jarenlang in verschillende horecabedrijven te hebben gewerkt zijn wij (Alex en Marije Boelens) in het diepe gesprongen en zijn ons eerste eigen eetcafé begonnen. Op 14 februari 2011 hebben wij in het voormalig pand van Drukstore de exploitatie van vis- en steakrestaurant de Mossel overgenomen met de bedoeling hier een levendig en sfeervol eetcafé met royale binnentuin van te maken. En dat is gelukt! Na maanden voorbereiding en hard klussen is Eetcafé de Stadstuin sinds 1 april 2011 ons trotse resultaat!

Ondertussen is Eetcafé de Stadstuin uitgegroeid tot een begrip in de wijk en verder. Daarnaast zijn wij zeer actief in de catering voor zowel zakelijke- als particuliere partijen.

Grote zus
Bospaviljoen de Norgerberg; gemoedelijk, gastvrij, genieten!

Sinds december 2019 hoort Bospaviljoen de Norgerberg ook bij de familie. Te midden van de mooiste bossen van Norg en aan de voorkant van de camping, ligt dit prachtige paviljoen. Hier kunt u terecht voor koffie met gebak, lunch, high tea, borrel op het zonovergoten terras of voor een smakelijk diner. Is het wat minder mooi weer? Zoek dan een lekker plekje onder de heaters of neem binnen plaats bij het haardvuur. Ook voor groepen is deze locatie zeer geschikt en zijn de mogelijkheden, net als bij de Stadstuin, eindeloos. Voor meer info zie www.bospaviljoen.nl

De horeca zit ons allemaal in het bloed en wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij met Eetcafé de Stadstuin aan al uw (culinaire) wensen tegemoet kunnen komen. Mocht het u desondanks toch aan iets ontbreken, schroom dan niet om dat aan ons kenbaar te maken.

Kortom, kom langs en geniet bij Eetcafé de Stadstuin in Groningen!

Dinerbonnen
U kunt bij ons dinerbonnen in ieder gewenst bedrag kopen. Leuk om te krijgen en om te geven!
Tevens kunt u met de volgende betaalmiddelen bij ons terecht:

  • VVV dinercheque
  • Dinercadeau
  • Restaurantcadeau
  • Creditcard
  • Pinnen
  • Contant
  • Dinerbon Eetcafé de Stadstuin

Reserveren

Reserveren via onze website kan tot maximaal 24 uur vantevoren.

Wanneer u een reservering wilt plaatsen voor de dag zelf, kunt u bellen met 050 – 527 74 31

Hereweg 42 - 9725AE, Groningen - Telefoon: 050 – 527 74 31