Binnentuin & Sfeer

Aan de achterzijde van Eetcafé de Stadstuin Hereweg bevindt zich een royale binnentuin, waar u beschut en comfortabel kunt borrelen en dineren. Uiteraard is de tuin ook te reserveren voor borrels, een (besloten) BBQ, etc. Tevens kunnen wij het terras grotendeels overkappen, en beschikken wij over meerdere heaters waardoor ook bij iets minder weer het hier goed toeven is! Ook aan de voorzijde hebben wij een zonnig terras waar u heerlijk kunt eten en drinken. Deelnemers van de 4-Mijl aanmoedigen, of gewoon lekker op een terras zitten en genieten van de reuring die de stad Groningen biedt? Dan bent u bij ons aan de Hereweg aan het goede adres.

Onze tuin leent zich ook uitstekend voor groepen. U kunt met een groepen borrelen, dineren, barbecueën etc. Buiten openingstijden kan onze tuin voor besloten ontvangsten worden gebruikt. Kijk hier voor meer informatie m.b.t. groepen.

Het restaurant is uitgesproken in sfeer en gezelligheid. Het kleurrijke interieur, de bijzondere kunst aan de muur en de enthousiaste bediening maken van uw avond een ongedwongen en gezellig avondje uit.

Erik Zwezerijnen

Sfeervol en gezellig eten onder het oog van kunst? De schilderijen aan de wand in het restaurant zijn van beeldend kunstenaar Erik Zwezerijnen.

Voor meer informatie hierover kunt u kijken op www.erikzwezerijnen.com

Reserveren

Reserveren via onze website kan tot maximaal 24 uur vantevoren.

Wanneer u een reservering wilt plaatsen voor de dag zelf, kunt u bellen met 050 – 527 74 31

Hereweg 42 - 9725AE, Groningen - Telefoon: 050 – 527 74 31