De Stadstuin Kerstmenu 2021

Stadstuin Catering

Cateren is een vak. Sfeer, ambiance, hapjes en drankjes moeten perfect op elkaar afgestemd worden. Stadstuin Catering uit Groningen doet waar het goed in is: wij zorgen dat u én uw gast genieten van uw tijd samen. Of het nou gaat om een groot of klein gezelschap, hapjes voor een verjaardag of feestje, thuis, of op locatie.

In Groningen e.o. verzorgen wij graag uw lunch, diner, BBQ, borrel, buffet, prachtige schalen met (luxe) borrelhapjes, kok aan huis en meer. Particulier – of zakelijk, Stadstuin Catering snapt de ambiance en weet dit als ervaren cateraar te vertalen in een passende- of juist verrassende sfeer. Wij passen de invulling aan op uw budget!

Voor ieder ontvangst geldt dat u er voor kunt kiezen om de gehele organisatie uit handen te geven. Stadstuin Catering verzorgt graag de bediening, dranken, aankleding, muzikale ondersteuning en amusement in Groningen en omstreken. Wenst u enkel een aanlevering? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij ontzorgen u graag in de breedste zin van het woord.

De invulling is op basis van uw eigen wensen samen te stellen. Voor een lunch kunt u hierbij denken aan diverse belegde broodjes in diverse prijsklassen. Uiteraard kan dit worden uitgebreid met bijvoorbeeld soepen, quiches, salades etc. U kunt de lunch thuis, of op de zaak bezorgd krijgen. Een lunch kan in buffetvorm, maar ook zeker in meerdere gangen warm en koud. Naast lunch verzorgen wij ook dinerbuffetten.

Onze buffetten zijn zeer divers, en met bijna elk budget kunnen wij uit de voeten. U kunt voor een warm of koud buffet gaan, maar ook uiteraard voor een mix hiervan. Een traditioneel buffet, een seizoen buffet of thema buffet; voor Stadstuin Catering is niets te gek.

Barbecues in de zomer

De zomer leent zich uitstekend voor barbecues. Wij leveren complete barbecues aan en over borden, bestek, barbecue en gas geen zorgen. Leuk voor de zomerborrel met collega’s op eigen terrein, met vrienden en familie in de tuin of geef de straatbarbecue eens uit handen.

Heeft u iets te vieren?

Bent u binnenkort jarig, heeft u een jubileum, bent u  gepromoveerd, organiseert u een bedrijfsborrel, gaat u trouwen of heeft u zomaar iets te vieren? Stadstuin Catering biedt hapjes in alle soorten, maten en smaken. Luxe borrelhapjes, tapas, kaas&worst, thema hapjes, warm en/of koud. Wij gaan graag met u in overleg.

Meer weten over onze partyservice, het bestellen van hapjes, aanleveringen,  prijzen, mogelijkheden en meer? Neem dan hier contact met Stadstuin Catering uit Groningen op.

Hereweg 42 - 9725AE, Groningen - Telefoon: 050 – 527 74 31