De Stadstuin Kerstmenu 2021

Terras

Verscholen aan de achterkant van Eetcafé de Stadstuin ligt een groot, verwarmd en beschut terras van ruim 80 m2. Op dit sfeervolle terras midden in de stad, kunt u gezellig borrelen of lekker buiten eten. Tevens kunnen wij het terras grotendeels overkappen, en beschikken wij over meerdere heaters waardoor ook bij iets minder weer het hier goed toeven is!

Ook aan de voorzijde hebben wij een zonnig terras waar u heerlijk kunt eten en drinken. Deelnemers van de 4-Mijl aanmoedigen, of gewoon lekker op een terras zitten en genieten van de reuring die de stad Groningen biedt? Dan bent u bij ons aan de Hereweg aan het goede adres.

Het is bij ons mogelijk om op het terras (buiten openingstijden, of om de drukste momenten heen) in besloten setting te dineren, vergaderen, borrelen, etc.

Groepsarrangementen

Wilt u met een grote groep komen eten in de tuin met een speciaal menu voor een vaste prijs? Eetcafé de Stadstuin in Groningen stelt met u in overleg een eigen menu samen, in diverse prijscategorieën. Zie ook groepen & arrangementen voor meer informatie.

Reserveren

Reserveren via onze website kan tot maximaal 24 uur vantevoren.

Wanneer u een reservering wilt plaatsen voor de dag zelf, kunt u bellen met 050 – 527 74 31

Hereweg 42 - 9725AE, Groningen - Telefoon: 050 – 527 74 31