Wij ontzorgen graag! Daarom bieden wij diverse mogelijkheden voor thuis! Wij bieden warme afhaalgerechten, in de zomer BBQ pakketten, een feestelijk 3- of 4-gangen diner, in de winter stamppot-service en gourmetpakketten, high tea ‘to go’, borrelboxen maar ook catering op maat. Voor onze pakketten en om direct te bestellen kunt u een van de onderstaande invullingen kiezen. Voor catering op maat vragen wij u uw wensen te mailen naar welkom@eetcafedestadstuin.nl, dan nemen wij contact met u op.

 

Afhaalmenu

Tijdens onze openingsdagen kan er bij onze locatie aan de Hereweg worden besteld om warm af te halen. Het eten is volledig bereid, u kunt dus meteen beginnen met genieten! Wilt u het liever laten bezorgen? Klik dan hier. 

BBQ-pakketten

Zonnetje, goede zin en goed gezelschap? Dat vraagt natuurlijk om een gezellige BBQ! Wij kunnen ons voorstellen dat u geen zin heeft om dit zelf te regelen. Daarom regelt de Stadstuin het graag! Klik hier voor onze BBQ-pakketten.

Feestelijk 3- of 4-gangen diner

Thuis uit eten! U kunt een 3-of 4-gangen diner samenstellen waarbij u het enkel op dient te warmen en op borden hoeft te serveren.

Borrelbox to go

Gezellig met elkaar borrelen? Geniet dan van onze borrelbox Stadstuin!

High Tea to go

Wij bieden ook high tea ‘to go’ aan. Zo kun je je moeder, vriendin of collega toch verrassen!

Hereweg 42 - 9725AE, Groningen - Telefoon: 050 – 527 74 31