Om de koude dagen wat te veraangenamen, én om onze gasten culinair te ontzien bieden wij nu diverse mogelijkheden voor thuis! Wij bieden gourmetpakketten, een feestelijk 3- of 4-gangen, stamppot-service, maaltijd-service maar ook catering op maat. Voor onze pakketten en om direct te bestellen kunt u een van de onderstaande invullingen kiezen. Voor catering op maat vragen wij u uw wensen te mailen naar welkom@eetcafedestadstuin.nl, dan nemen wij contact met u op.

Afhaalmenu

Tijdens onze openingsdagen kan er bij onze locatie aan de Hereweg worden besteld om warm af te halen. Het eten is volledig bereid, u kunt dus meteen beginnen met genieten!
U kunt er ook voor kiezen om het eten thuis te laten bezorgen, klik dan hier om te bestellen.

Gourmetpakketten

Compleet verzorgd! Vlees, vis, salades, brood, sauzen, garnituren etc. U hoeft niet meer zelf naar de winkel of iets zelf te snijden. Gourmetten was nog nooit zo ontspannen!

Feestelijk 3- of 4-gangen diner

Thuis uit eten! U kunt een 3-of 4-gangen diner samenstellen waarbij u het enkel op dient te warmen en op borden hoeft te serveren.

Maaltijd-service

Uitgebreide keuze in huisgemaakte soepen, maaltijden (ook voor kids), desserts maar ook royaal aangeklede stamppotten met diverse garnituren en keuze uit meerdere soorten vlees; alles aangeleverd in handige verpakkingen zodat u het gemakkelijk zelf kunt opwarmen.

High Tea to go

Ontzettend jammer dat wij jullie nu niet mogen ontvangen voor een gezellige high tea. Maar niet getreurd! Wij bieden nu ook onze high tea to go aan. Zo kun je je moeder, vriendin of collega toch verrassen!

Borrelbox to go

Gezellig met elkaar borrelen? Geniet dan van onze borrelbox Stadstuin!

Hereweg 42 - 9725AE, Groningen - Telefoon: 050 – 527 74 31