Wij zijn geopend voor afhaal en bezorgen! Wij bieden afhaalgerechten, gourmetpakketten, een feestelijk 3- of 4-gangen diner, stamppot-service, maaltijd-service maar ook catering op maat. Klik hier om te zien wat wij aanbieden en om direct te bestellen.
Hopelijk mogen wij u snel weer in ons restaurant ontvangen voor een diner. Stay save!

Openingstijden

U bent woensdag t/m zondag welkom voor een diner, afhaal of borrel vanaf 17.00 uur. (momenteel enkel voor afhaal/bezorging)

Besloten lunch/ontvangst, catering, borrel, buffet, BBQ, groepsarrangementen, vergaderingen?
Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reserveren

Reserveren via onze website kan tot maximaal 24 uur vantevoren. Wanneer u een reservering wilt plaatsen voor de dag zelf, kunt u bellen met 050 – 527 74 31

Adresgegevens

Hereweg 42
9725AE, Groningen
Telefoon: 050 – 527 74 31

E: welkom@eetcafedestadstuin.nl
I: www.eetcafedestadstuin.nl
T: @DeStadstuin

Huiselijk en ongedwongen eten in Groningen

Dit levendige en sfeervolle eetcafé dankt haar naam aan de royale beschutte binnentuin, waar u in de zomer heerlijk kunt borrelen en dineren.

Eetcafé de Stadstuin ligt vlakbij het centrum van Groningen op 2 minuten lopen van het Centraal Station en in de nabije omgeving van de Oosterpoort, de Stadsschouwburg en de Euroborg.

Persoonlijke benadering, een huiselijke en ongedwongen sfeer, gastvrijheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding zijn termen die ons op het lijf geschreven zijn. De Stadstuin is een gezellig eetcafé met kwalitatief maar betaalbaar eten. Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee en wij bieden u dagelijks een wisselende ‘Stadstuin Special’ voor €9,95. Naast de Stadstuin ‘good old favorites’ bieden wij ook Herewegspecials. De kaart kan worden omschreven als modern, gangbaar, uitgebreid en voor elk wat wils.

Eetcafé de Stadstuin Hereweg is woensdag t/m zondag vanaf 17:00 uur geopend. Onze keuken is tot 22:00 uur (op zondag tot 21.00 uur) geopend. Buiten de openingstijden kunt u tevens besloten ontvangsten bij ons organiseren.

Kortom, kom langs en geniet bij Eetcafé de Stadstuin in Groningen!

Hereweg 42 - 9725AE, Groningen - Telefoon: 050 – 527 74 31